FLODVÅG BARLÄGGER RESTAURANT STRAND

ALLA ÖVERLEVDE MEN MÅNGA CHOCKADE
Mitt under turistsäsongens största anstormning överraskades ägarna av Restaurant Strand av en flodvåg av sällan skådat slag. Kvällen hade börjat som alla andra julikvällar denna sommar med vackert väder och många matsugna badgäster. När väl grillfesten tog sin början spred sig den uppluppna stämningen längs havsstranden och gästerna väntade hungriga och förväntansfulla på kvällens buffet, som bland annat innehöll grillad fläskfile, husets hamburgare samt korv av olika slag.
Det serverades utvalt vin och ädla ölsorter när plötsligt en stormvind översköljde restaurangen. Grillen samt en del av dryckerna kundes med gemensamma krafter föras i säkerhet, medans en del av den fasta födan tyvärr försvann i djupet eller följde med sandstormen.
Chockade gäster lämnade panikartad restaurangen förutom de härdade ägarna, en tysk och en svensk krögare, vars havsrestaurang är banbrytande och unik för denna vår del av världen.
Som tur för kvarvarande gäster kunde de överblivna matresterna samt räddade drycker inmundigas. Fast en del gäster valde att göra det mer ståendes eller rent av springandes i det som alla trodde skulle bli en lugn och fin afton.
"Aldrig mer!", ekade det från många håll bland de flyende matgästerna, medan krögarna fortfarande hade svårt att förstå folkets panik och själva satt kvar till långt in på småtimmarna.
övrigt:
badtemperatur igår 10 grader
badtemperatur idag 16 grader på fm 20 grader på em  inklusive rejäla meterhöga (?) flodvågor
falafelrulle 30:-,
lilleputtåg gratis :(
lilleputtåg värdelöst
lilleputtåg fort
lilleputtåg -  hjälten (lilla jag) räddade dagen åt ett rullstolssällskap
 
 
P U S S
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: