ORSAKULLAN:s bloggutmaning
6. Fågel, fisk eller fintvätt?
Snackar vi mat kan jag tänka mig grillad välkryddat kyckling panerad fisk helst rödspätta kanske nån god fisksoppa men annars . . .
helst en rejäl å god köttbit typ rullader som är i begynnelsestadiet på de två första fotona
å nedan i grytan för inmundigande senare under nyårsdagen . . . tradition hemma hos oss
"finmat" typ ostron små icke mättande konstnärliga kreationer å annat "exklusivt" . . . nej tack
Inget fel på rullader, som man ju kan göra på hur många olika sätt som helst. Jag menar "fyllningen" alltså. Har aldrig lyckats med att få lövbiffen mör dock. Men fyllningen blev god.
Tycker att lite mera exklusiv mat några dagar per år hör till. Det där lilla extra anser jag att vi är värda. Sedan har vi ju alla olika smaklökar. Fisksoppa - MUMS, rödspätta - är lika med kattmat, det gäller strömming också. Men torsk, kolja och seabream plus bläckfisk - MUMS.